среда, 10 июня 2020 г.

УВАГА! 11-ПО! Робота над помилками!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!
Ми з вами виконали першу контрольну роботу. На жаль, не всі з вас поставилися до її виконання відповідально. Пропоную звернути увагу на допущені вами помилки з метою уникнення їх у подальших роботах.
По-перше. Зверніть увагу на правильність підпису вашої контрольної роботи. Ви там припускаєтеся купи помилок, що впливає на загальну оцінку. Від цього вона знижується. 

По-друге. Ще раз зауважте: адреса електронної пошти, на яку слід надсилати роботу, - sonato4ka@ukr.net 

Ще уважніше дивіться на номер варіанту, який вам необхідно виконати. Контрольні роботи, виконані не за номером вашого варіанту, оцінюватимуться 2 балами.

 ВАЖЛИВО! 

Змінився час, протягом якого слід надсилати роботи. Тепер зробити це потрібно до 15.00.

КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ!
11.06 - мова «Службові частини мови»,  
12.06. - українська література -  «Творчість П. Тичини («Пам’яті тридцяти», «Ви знаєте, як липа шелестить…?»),  М. Рильського («Молюсь і вірю»«У теплі дні збирання винограду»«Солодкий світ»), В. Сосюри («Васильки»«Білі акації…», «Любіть Україну»), Є. Плужника («Ніч…, а човен – як срібний птах!», «Вчись у природи творчого спокою») М. Хвильового («Я (Романтика)»)Ю. Яновського («Шаланда в морі»«Подвійне коло»).
15.06. - українська література - «Творчість  О. Вишні, М. Куліша, Б.-І. Антонича, О. Турянського, Є. Маланюка»

       Звертаю вашу увагу на те, що  завдання контрольної роботи буде розміщене на блозі кожного дня в один і той же час і лише протягом часу тривалістю одного уроку: з 14.00 - до 14.45. за двома варіантами (варіанти для кожного будуть указані)! На виконання завдання вам буде відведено 45 хвилин. Виконувати її слід у зошитах для самостійних робіт на новій  сторінці, розмістивши перед цим підпис 

Контрольна робота

української мови (літератури)

здобувача/здобувачки    групи

КЗ "Покровський педколедж"

П І по Б

ВАРІАНТ - 

УВАГА! І підпис, і відповіді мають бути розміщені на одній сторінці!

     

  До 15.00 фото з роботою вам необхідно буде відправити на електронну адресу sonato4ka@ukr.net 

        Після вказаного часу роботи прийматися не будуть! Сподіваюся,  наступні контрольні роботиу вас  вийдутькращими! Бажаю успіху! 

 Відео з розповіддю поезій напам'ять надсилати на Вайбер. Не забуваймо, що розповідаємо із заплющеними очима. На сдачу поезій у вас залишилося 3 дні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

11-ПО. Українська література. Готуймося до останньої контрольної роботи!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ! Закінчився термін вивчення матеріалу з української літератури. Залишається остання контрольна робота. 15.06. о 14.0...